Интрига отнема победата на Дани Петканов във ВИП Брадър

публикувана на 09.11.2017
Ден преди големия финал във "ВИП Брадър" сериозно пренареждане на картите в шоуто с помощта на сценаристите е напът да измъкне считаната за сигурна титла "Любима звезда на България" от Даниел Петканов. Ако кадърът на Нова телевизия досега бе считан за сигурен победител, то след събитията в Къщата от миналия понеделник рапърът от "Скандау" Йонислав Йотов-Тото има все по-големи шансове да се изкачи на почетната стълбичка.
От началото на формàта Лудия репортер на Милен Цветков бе гален с перце от продуцентите. Петканов бе натрапван с повод и без повод, спретнаха му дори сватба, която уж "възкреси" любовта му с унизената от самия него Алекс Богданска. Младоженецът обаче падна твърде ниско в очите на зрителската аудитория с това, че многократно не защити жена си.
Мълча пред Цуни, според когото Алекс върти афери с мъже по курорти, мълча на Сашка Васева, която обяви Богданска за "разпоретина и лека жена", мълча и на шеф Петров, който много пъти му обясняваше по ъглите, че Алекс не била читава.
Дани не защити разплаканата си съпруга и когато готвачът шокира съквартирантите с разкритието: "Лъжех го през цялото време, че одобрявам брака му с Богданска!". А за капак в понеделник Петканов се извини на Тото, че... се е оженил и бракът му е изместил на втори план приятелството му с рапъра.
И докато мистериозно от излъчване в ефир бе покрито сбиване между фаворита на продуцентите Петканов и Цуни, то конкурентът му за първото място Тото бе компрометиран на няколко крачки от финала със свадата, при която почти стигна до бой с шеф Петров.
Какво обаче се случи в понеделник?
След негативните настроения срещу Петканов, за които немалка роля изигра и разкритието, че с Александра са се събрали още през лятото и в Къщата разиграват театър, заблуждавайки зрителската аудитория, продуцентите смениха рязко тактиката. За да бъде реабилитиран избухналият срещу Боби Петров Тото, в ход бе задействана мисия "Прошка".
За цялата 13-годишна история на формàта в България, съквартирантите никога не са били "включвани" от Големия брат в извинителен режим. Макар и предишните сезони да помнят гръмовни скандали и сблъсъци с физическо насилие - в последния "Биг Брадър" се стигна до женски бой между
..
Източник: http://retro.bg/stro...

Популярно