Скандал! Блатечки няма угодия! Пак се връща при Диляна Попова

публикувана на 08.11.2017
Асен Блатечки се връща при майката на сина си Диляна Попова. Този упорит слух снове из кулоарите на Народния театър, а в гилдията са потрес от поведението на колегата си, пише "Галерия". Жена му Катерина Горанова, която е режисьор, а също и актриса в театрални поставки, си е взела едномесечен отпуск.
Според запознати Горанова не смее да си покаже лицето от срам заради поредния жесток удар, който й нанесе Асен Блатечки. Диляна Попова и актьорът отдавна затоплиха отношенията си покрай сина им Борил, който Катерина прие като свое дете. Жената на Блатечки дори намери сили да прости на моделката и макар да не станаха приятелки, спазваха добрия тон.
Покрай зачестилите срещи на Блатечки с Борил обаче, искрата между Попова и секссимвола на българското кино отново пламнала. Така на 3-ия рожден ден на малкия преди месец от километри личало колко са интимни и близки веднага разкрили за аферата им. Това обяснява и зачестилите фотоси на Асен и Борил, които актрисата от „Революция Z“ пуска в социалния си профил.
Диляна не си позволяваше да показва общи снимки на Блатечки със сина си, а отскоро всеки втори пост е свързан с тях и гарниран с много сърчица и щастливи емотикони. Засега не е ясно дали актьорът все още живее с Горанова и дъщеря си или отново се е изместил в дома на Попова. Според запознати обаче този път Катерина няма да му прости.
Припомняме, че преди близо 4 години Блатечки остави жена си и дъщеря си и заживя с любовницата си Диляна Попова. През 2014 г. актрисата му роди син, но малко след това двамата се разделиха, а Асен отново се върна при семейството си. Близки до актьора разкриха, че той много обичал Горанова и дъщеря си и не могъл да преглътне чувството за вина към тях.
Освен това Диляна била много особена и в комбинация с трудния характер на Блатечки, съжителството им било невъзможно. Явно обаче любовта им към детето ги сближила в интимен план.
..
Източник: https://www.blitz.bg...

Популярно