Венета Райкова отписа баща си: Няма да го погреба, улично куче ми е по-близко от него!

публикувана на 07.11.2017
Водещата на предаването "Папараци" Венета Райкова вече е издала присъда на баща си и решението й не подлежи на обжалване.
Тя е категорична, че човекът, който я е създал, е единствено неин биологичен родител и нищо повече, пише столичен седмичник. "Често го наричам "този, който ми се води баща" и дотам", признава блондинката на всеослушание.
Журналистката никога не е криела, че драмата на живота й е отсъствието на силно рамо в детството и младите й години.
По време на брака й с майка й, татко й Румен Райков си затвърдил любовница и ги изоставил. От втория брак на биологичния си баща водещата имала сестра, с която всъщност не поддържала връзка.
"Хората не могат да разберат, че с майка ми никога не сме ламтели за пари. Имали сме нужда единствено от мъжко рамо, на което да поплачем, за да се успокоим Такова обаче така и не получихме",
изживява отново болката си Райкова.
Днес тя е безчувствена към мъжа, който я е създал. Горчивината в сърцето й към него стига дотам, че тя с ръка на сърцето си признава, че дори не би го погребала.
"Нека ме съди, който иска! Никой не знае какво съм преживява, за да коментира постъпките ми. За мен той е чужд човек. Едно улично куче ми е по-близко от него", категорична е телевизионната звезда на bTV.
..
Източник: http://retro.bg/vene...

Популярно