Мизерия! Всеки втори българин няма да почива през зимата

публикувана на 06.11.2017
Всеки втори българин – 52%, няма да почива тази зима,по актуални теми за обществото.
От останалите 31% ще предпочетат България и родните курорти, а 13% смятат да почиват в България, но и да отидат в чужбина за зимна почивка, или пътуване, свързано с коледно-новогодишните празници.
4% пък са тези, които ще посетят само чужбина тази зима за празнуване или ваканция.
Като цяло обаче българите намират, че туризмът у нас върви към по-добро: цели 68% казват това, а 18% са на обратното мнение. 14% пък не могат да преценят.
Когато бъдат попитани кой защитава потребителските интереси в курортните места, българите отговарят без изненади – най-вече ресорната Комисия за защита на потребителите (40% от споменаванията).
Веднага след това идват медиите (16%), а 7% споменават неправителствените организации, а правителствената администрация в лицето на ресорните министерства, се споменава в 5% от случаите.
По данни на проучването, над 300 000 са пълнолетните българи, които твърдят, че са били потърпевши от измама или фалшификации в интернет.
В началото на зимния сезон цели три четвърти от българите (74%) са почти автоматично сигурни, че в предстоящите празнични акции и намаления по Коледа търговците ще са по-скоро некоректни.
..

Популярно