ТОП-НОВИНИ

Позор: Катя от Ритон не отиде на погребението на родителката си!Близките й са потресени!

izrod-razstrelq-kotkata-na-zdravko-i-katq-ot-riton-70085

Катя от Ритон не уважи майка си дори в последния й път!

Чудовищна постъпка на Катя от Ритон отврати близките и познатите й. Те разкриха, че естрадната легенда не отишла на погребението на собствената си майка, макар всички да я очаквали.

Катя Михайлова не почела паметта на жената и на помена за 40 дни от кончината й. Въпреки че я уведомили специално и очаквали само нея, Катя от Ритон се направила на глуха. Нито тя, нито половинката й Здравко Желязков си направили труда да отидат, пише вестник „Уикенд“.

Катя от Ритон

Катя от Ритон потресе всички с това, което направи

„Не изпратиха дори едно цвете. Срамота и безочие! Как е възможно да бъдеш толкова студен и жесток човек?! Какво толкова трябва да си делил с майка си, за да я пренебрегнеш дори в момент на такава трагедия и мъка. Потресени сме от нея“, коментират хората от Дупница.

Припомняме, че Катя от Ритон години наред беше в лоши отношения с майка си. Тя не поддържаше никаква връзка с нея и дори не се обаждала по телефона по време на празници, или поне да я чуе как е.

За сметка на това Ритонката винаги е обожавала баща си, който починал сравнително рано. Катя Михайлова била сломена от загубата му преди години, но какво точно се е случило между нея и родителката й, си остава забулено в мистерия.

„Отдавна Катя започна да твърди, че няма семейство и други близки, освен Здравко Желязков. Двамата са се затворили в собствения си свят и не допускат никой друг в него. Тези купони и срещи с приятели са само за парлама. Двамата са някак саможиви и са станали големи егоисти в живота си. Дано не съжалява и не се кае горко някой ден“, клатят глави източниците.


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup