ТОП-НОВИНИ

В Перу се готвят за края на света, след като майката природа им даде зловещ знак (СНИМКИ 18+)

Жителите на Ел Порвенир – село, разположено в северозападната част на Перу, се готвят за края на света. Приближаващият Армагедон те видели в страшно предзнаменование, което им поднесла майката природа.

Обитателите на перуанското село останали в шок от появата на бял свят на двуглаво теле. Въпреки че животинката умира скоро след раждането си, вестта за нея бързо обикаля целия окръг и хвърля в смут местното население.  Мнозина веднага решават, че това е знак за края на света или за някаква мащабна катастрофа.


Снимка: CEN/RPP

За да се разсеят страховете на хората, се стигнало до намесата на местния ветеринар Мартин Паласиос. Той призовал хората да не се поддават на суеверия и обяснил, че телето се родило с две глави заради мутация. Специалистът подчертал, че подобни случаи не са рядкост и се срещат и в дивата природа.


Снимка: CEN/RPP

Докторът обяснил и ранната смърт на животното. Според него съществува голяма вероятност двете глави да не са били единственият порок на теленцето. Вътрешните му органи също биха могли да мутират, което е попречило на нормалното им функциониране. „Това не е знак за края на света”, успокоил лекарят. „Това е още едно доказателство, че природата все още има с какво да ни изуми”.

 

 

 

източник:БЛИЦ


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup