ТОП-НОВИНИ

Нови ужасяващи подробности за трагедията с трите трупа в Куклен

81-годишната жена от Куклен и децата ѝ на 50 и 51 години са починали по различно време. Първо се предполага, че е издъхнала старицата. Според показания на съседи тя е била забелязана последно жива преди около 7-8 дни. Ден-2 след това хората са спрели да виждат дъщерята. Последен преди 3-4 дни е бил видян синът Ице Борджиев. Той е бил наричан талисманът на Куклен, защото бил много весел човек и въпреки психическите отклонения, от които страдал, бил изключително любвеобилен и никога не проявявал агресия.

По непотвърдена информация на БЛИЦ синът и дъщерята са страдали от шизофрения. Телата са били открити от местния полицейски инспектор, на който социални работници подали сигнал, че от 3 дни никой от злощастното семейство не е взимал храна от социалната трапезария, от която са се хранили.

Полицаят извикал свои и когато влезнал вътре се натъкнали на страшна гледка. В едната стая бездиханна лежала майката, който бил в най-напреднал стадий на разлагане. В друга стая била дъщерята, а в банята синът. Предполага се, че той е починал последен.

Вероятно заради психическите отклонения на децата те не са подали сигнал, че майка им е починала. Тъй като приживе старицата се е грижила за тях, те са се оказали безпомощни на студа и гладни и са издъхнали няколко дни след нея.

Както БЛИЦ съобщи в дома им е била страшна мизерия, всичко било отрупано с боклуци. Днес се прави аутопсия на телата. Очаква се от съдебна медицина да потвърдят информацията на БЛИЦ, че хората са починали от измръзване.

От полицията съобщиха за БЛИЦ, че е образувано досъдебно производство, уведомена е окръжна прокуратура Пловдив.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup