ТОП-НОВИНИ

Красивата Стефани издъхнала в адски мъки! Първо се опитали да я изнасилят, а после я…

Красивата Стефани издъхнала в адски мъки! Първо се опитали да я изнасилят, а после я...

Бивш топполицай, приятел на почерненото семейство, в момента подпомага официалното разследване.

20-годишната студентка Стефани Линева, която бе намерена мъртва в американското градче Бинхамтън, е изхвърлена от кола в движение или сама е скочила, за да се спаси от изнасилване. Това е най-новата версия, по която е започнало разследването.

Бивш топполицай, приятел на почерненото семейство, в момента подпомага официалното разследване. Според близки то се претупва и доста въпроси нямат отговор.

„На мястото, където е изхвърлено тялото, няма нито спирачен път, нито следи от счупен стоп, фар или други улики, типични за блъскане на пешеходец. Това е магистрален път, тя няма какво да прави там като пешеходец, коментира близък до семейството, цитиран от „Телеграф“. Според анализа на доказателствата Стефани е била качена в кола от убиеца си. „Възможно е да са се опитали да я изнасилят в колата и тя да е скочила в движение, за да се спаси, но със сигурност не е убита на път 434“, коментираха още близки на Линева.

Телефонът и студентската й карта са намерени на 20 минути пеша от мястото, където е открито тялото. Липсват кредитните й карти, които се смята, че са унищожени. Частното разследване е открило къде е била паркирана колата на студентката – червена „Тойота Корола“, която е била оставена на паркинг.

Във фаталната събота тя е била без нея, защото е била на парти на отбора по бейзбол в нейния университет. Викнала и приятеля си – 19 годишния испанец Игнасио, но момчето имало тенис мач на следващия ден и отказало.

Обяснило, че ще остави вратата на общежитието си отключена. Стефани е отишла при него към 00,30, видяла е, че спи, след което е напуснала сградата. После следите й се губят.

„Искаме повторна аутопсия“, обясни вчера майката на Стефани – уважаваната педиатърка в САЩ Даниела Атанасова.

 

 

източник:Би Нюз


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup