ТОП-НОВИНИ

За тази опасност трябва да знае всеки родител! Трагична случайност отне живота на 3-годишно момиченце

1480832456-14

Няма нищо по трагично от смъртта на дете. За съжаление съдбата нерядко е несправедлива и много жестока. Именно такъв случай станал в семейството на Елисън и Патрик  Лоусън.

Елисън празнувала рожден ден. Вичко вървяло чудесно. Семейството прекарало разкошен ден, когато към края на празненството се случило нещо непредвидено.
„В края на купона 3-годишната дъщеря на Елисън влятя в хола. Очите й бяха огромни, но нищо не можеше да каже. Времето сякаш беше спряло. След няколко секунди момиченцето рухна на пода”, разказват очевидци.

Бащата на момиченцето започнал да му прави непряк сърдечен масаж. В устата му нямало нищо, но в трахеята му била заседнала частичка от пуканка, която спирал достъпа на въздух.

По пътя към болницата медиците успели да възстановят сърцебиенето. Но все още никой не знаел, че последствията ще бъдат трагични.

Реаниматор в  Детска клинична болница обяснява кои са най-честите и опасни травми при децата – четете на най-полезния здравен сайт zdrave.to

В болницата лекарите провели пълни изследвания и установили, че мозъкът на детето е умрял, а сърдечния ритъм и дихателната функция се поддържат единствено от апарата за изкуствено поддържане на живота. В края на ноември момиченцето умира…

Сега родителите му искат за неговата  печална история да узнаят колкото се може повече хора, за да не се допускат такива трагични инциденти.

Превод: БЛИЦ


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup