ТОП-НОВИНИ

Трагедия: Няма нито един оцелял на борда на разбилия се самолет! Сред труповете – световноизвестен певец! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

 925-164738-1_wide

Всички 48 души на борда на пакистанския самолет, който се разби в северната част на страната и избухна в пламъци, са загинали

Всички 48 души на борда на пакистанския самолет, който се разби в северната част на страната и избухна в пламъци, са загинали, предава AFP.

В машината е пътувал и известният пакистански певец Джунаид Ямшед. С него е била и съпругата му. Новината бе потвърдена от брата на Джунаид и вече стотици фенове на певеца оплакват в интернет загубата му.

„Никой не е оцелял“, заяви говорителят на службата за гражданска авиация. Информацията е потвърдена и от Пакистанските международни авиолинии.

На мястото на катастрофата са около 500 военни, лекари и служтели на спасителни служби, които издирват останки на загиналите. Според официалните регистри на палубата на самолета са били 48 души, след които пет души от екипажа. Вече се появиха и първи снимки на загиналите стюардеси.

Източник:Бинюз

loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup