ТОП-НОВИНИ

Правителството готви бежански лагер и в самия град Ямбол?!А Динко?

bejanci3

Освен в ямболското село Бояново, правителството на Бойко Борисов, готви такъв и в самия град Ямбол. Такава информация достигна до нас от няколко различни източника. В публичното пространство витаят слухове, че за тази цел от активите на Министерството на отбраната в разпореждане на областния управител на област Ямбол е прехвърлен имот с отпаднала необходимост за нуждите на армията, явяващ се казармен район, находящ се в подножието на хълм Боровец в града на Тунджа.

Явно подмяната на българското население с нелегални мигранти ислямисти е в пълен ход и правителството безропотно изпълнява заповедите на господарите си от Вашингтон и Брюксел, превръщайки България в огромен бежански лагер.

Надяваме се, че няма да се стигне до реализацията на този предателски акт за подмяна на населението на родината ни и превръщането на нашите земи в бежански лагер „България“, но с това правителство, готово за власт и пари да продаде род и родина, нищо не е сигурно.

Потърсихме за информация областна администрация Ямбол и от там ни и информираха и увериха, че няма прехвърлен такъв имот и няма планове за изграждане на бежански център в Ямбол. Искрено се надяваме и вярваме, че е така,пишв news-bulgaria.info

 

Източник:бултаймс


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup