ТОП-НОВИНИ

Мнението, което разкри истината за концерта на Слави!

147791800110293

Концертът на Слави Трифонов на Орлов мост предизвика огромна обществена дискусия, която не спира да разтърсва със силата си. Коментарът на Нина Русева се открои с особено силно послание.

Решихме да ви го представим така, както е написан в социалнате мрежа, пише актуално.ком:

„2015 г. Есента. Дъждовна вечер. Концерт на открито. 70,000 човека публика, платила за билети.

2016 г. Есента. Хладна вечер. Концерт на открито. 100,000 човека публика.

Нека в публичното пространство се покаже български певец или музикант, който прави това: – в две поредни години; – в есенно време с дъжд и студ; – навън, на открито без покрив; – да му дойдат на крака 70 или 100 хил. почитатели на изкуството му.

В днешно време няма такъв български артист, освен Слави Трифонов.

Да не говорим, че в България няма телевизионен водещ, който 16 поредни години (без прекъсване) да води предаване по национална телевизия. Слави Трифонов може да го нарочват за всякакъв, ала на концерта му на “Орлов мост“ звучаха само български, възрожденски, патриотични, народни песни. Нямаше чалга песни! Не се подаряваха и даже не се продаваха кюфтета или кебапчета. Слави Трифонов поиска ли ви пари за концерта? Не. Слави Трифонов призова ли ви да си купувате албумите му? Не. Слави Трифонов помолили ви да посещавате шоуто му в НДК или да го гледате вечер по телевизията? Не. Слави Трифонов може да го наричат всякакъв, но той единствен наистина сериозно се застъпи за пряка демокрация – референдумите – нещо, за което завиждаме на Швейцария и на другите развити държави, където се провеждат допитвания до народа.

ОК, не яжте кебапчета, щом сте сноби. Не слушайте песните на Слави Трифонов, щом не са смуут джаз. Не гледайте предаването му. Не ходете на концертите му. Но, за Бога, гласувайте и участвайте в референдуми. Защото референдумите са демокрация, и то пряка демокрация – народа сам и директно заявява на политиците каква политика да водят за страната ни. Просто упражнете правото си на вот. Ето това искаше да ви каже и ви го каза на концерта си Слави Трифонов. Една седмица преди изборите и референдума, насрочени за 6-ти ноември 2016 г.“

Източник: petel.bg


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup