ТОП-НОВИНИ

Лекарите съобщиха тежка диагноза на Роби Уилямс, съсипан е!

zx450y250_2091234

снимка:дневник

 

42-годишният Роби Уилямс разкри, че страда от артрит и затова не може да танцува енергично на сцената и да играе футбол.Той разказа, че има сериозни проблеми с гърба заради заболяването.

„Танцувам като пиян баща на сватба, но трябва да направя нещо, за да запълня времето си на сцената“, оплака се певецът в интервю.

Съвсем скоро той ще пусне новия си албум „The Heavy Entertainment Show“, а след това тръгва на турне.

Руската олигархия го вдъхнови за последната му нова песен „Party Like a Russian“ („Купонясвай като руснак“), която е първият сингъл от предстоящия албум. В нея Уилямс пее:“Нужен е човек с определена репутация, за да източи богатството на цяла една нация. С дребните си ще си построя космическа станция. (Просто защото можеш, човече)“.

Действието в клипа се развива в имение, където Роби танцува сред балерини, облечени като чистачки, и демонстрира охолство.

Пред британската преса той разказа, че това е цензурираната версия на сингъла му.

„В Русия живеят 147 млн. човека и не искам да ги ядосвам, нямам представа какво чувство за хумор имат. Не се присмивам на никого, трябваше да извадя някои неща от песента, за да я направя малко по-коректна политически“, заяви Уилямс.

Седмица по-късно след масово недоволство в Русия, певецът отрече новия му сингъл да е писан специално, за да иронизира руския президент Владимир Путин.

 

 

 

източник: http://hotnews.bg/


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup